Kattungar nu

 

 

 

Kattungar finns inte nu. Uppfödningen ligger nedlagt för tillfället.

Info

Inte förrän jag har födda kattungar kommer jag börja ta emot allergitester.

Om du är intresserad av en kattunge efter helt fantastiska föräldrar med underbart temperament, en kattunge som har fått mycket social träning, så håll utkik på min sida efter FÖDDA kattungar. Först då kan ni gärna få berätta lite om er, hur ni bor, hur ni jobbar, om ni är allergiska och vad ni vill ha kissen till. Maila eller ring 0707 900 335 (efter kl 20 då mina små barn har somnat).

Jag kommer tyvärr inte kunna ha tät mailkontakt eller kunna skicka mycket foton, då jag har nackproblem och har därmed svårt att sitta länge vid datorn. Jag ägnar hellre tiden åt våra 5 barn, våra kissar och våra småkissar. 

Jag får många mail från mina tidigare köpare hur otroligt nöjda de är med sin kisse, hur social, kelig, trygg och framåt den är. Läs gärna lite längre ner på denna sida.
Jag är mycket mån om att mina kattungeköpare ska vara helnöjda med sin nya familjemedlem och att allt ska fungera bra med den lilla kissen när den kommer till sitt nya hem. Därför får ni också mycket information och tips av mig inför hämtningen av kissen och jag önskar ha kontakt med er de allra första dagarna sedan kissen flyttat och jag finns sedan alltid till hands om det dyker upp frågor och funderingar. 

 

Ang. allergibesök

Tyvärr har det blivit lite för mycket allergibesök hos oss. Jag känner tyvärr att jag inte kan fortsätta ta emot gäster i vårt hem riktigt så ofta. Jag kommer därför ta emot er som vill allergitesta när det finns kattungar. Jag tycker också det är bättre att testa sig på mamman och ungarna i just den kullen där man önskar en kattunge, eftersom det kan vara olika mellan olika katter. Har du redan testat din allergi hos en sibirisk katt så är du välkommen att tinga en kisse hos mig om ni har en B-plan. Någon som kan ta hand om kissen om ni inte kan behålla den p g a allergi. Läs mer om allergitest mm under ”allergi”.

Från nöjda kattägare hösten -13
När vi är på jobbet är hon hos vår granne 95 år. Rut har 90 års erfarenhet som kattägare och hon är väldigt imponerad av hur klok och trevlig katt vår lilla Sibir är. T.ex. så kan hon klockan och springer in i transportburen när det börjar bli dags, både dit och hem.

Min allergi försvann efter två veckor, kanske för att lillkissen slutade dia eller för att vi gick över helt till träpellets i kattlådan. Skönt hur som helst! Jag har t. o. m sovit med katten under näsan en hel natt utan att känna något. (I dotterns rum, mitt sovrum behåller jag fritt ifall det kommer sämre tider)

Annan nöjd kattägare
Tänkte skicka en lägesrapport och passa på att tacka för en underbar kisse! Hon har ett supertrevligt temperament! Vill gärna vara med, sitta i knät och spinner nästan jämt! Pratar inte så mycket men mjauar efter oss ibland och kommer då när man lockar på henne. Jamar uppfordrande när hon vill bli buren! Lugn o trygg med barnen, åker gärna dockvagn och ÄLSKAR när barnen går på toa eller duschar. Då kommer hon som ett skott. Lägger sig på mage i vattnet och sedan får man ofta en blöt katt i knät! Har hoppat i toaletten, som tur var precis när sonen hade spolat! (brukar kolla noga över kanten numer innan hon hoppar:) Sover, äter och växer som hon ska. Jättesöt tycker vi såklart! Ska skicka bilder när hon växt till sig lite mer.

Kattungebilder från tidigare kull

Mamma Fideli. Klicka på ett namn för att se bilder.(Dessa kattungar har redan flyttat till sina nya hem)

 1. Lisa-Britt, hona
   Lisa-Britt, f 21(sköldpadda mönstrad), hon kommer att få diskreta röda (orangefärgade) fläckar på öronen, urgulligt.      
 2. Livian, hona
  Livian, ns 21 (svartsilver mönstrad).

     

   

 3. Lova-Stina, hona
  Lova-Stina, ns 21 svartsilvermönstrad

       

 4. Levis, hane
  Levis, n 21 svartmönstrad, störst i kullen

     

 5. Lotus-Lelle, hane
  Lotus-Lelle, n 21 svartmönstrad

         

 6. Luna, hona
  Luna, n 21 svartmönstrad.

       

 7.  

Anneli Toth, Paviljongen
Mobil: 0707- 900 335
E-mail: anneli@paviljongen.net
Eller fyll i kontaktformuläret genom att klicka här